Sobre nosaltres

País del Mar
Publicat en Setembre 23, 2018, 7:45 pm
37 secs

País del Mar és un projecte digital valencià que naix amb l’objectiu de convertir-se en el primer Grup Editorial de magazines.

El Mar i la llengua valenciana, com a nexe d’unió de la cultura Mediterrània, són les senyes d’identitat d’un projecte que busca elements comuns en aquelles regions històriques que hem compartit passat i que tenim més en comú del que pensem.

La web, que començà a publicar el primer d’agost de 2018, és el primer pilar del projecte que abarca les quatre magazines; Bionautes, Nemo, Posidonia i Barbaria. 

Cada magazine enfoca la realitat i la informació cultural dirigides a un públic concret i amb unes temàtiques concretes.

Bionautes ho fa mirant al públic infantil amb temes que aborden el joc, l’educació, la salut, la gastronomia, el foment de la imaginació i l’aprenentatge.

Nemo és el magazine de la creativitat, el turisme, l’empresa, el disseny o l’arquitectura.

Posidonia combina els temes de mediambient, estil de vida de platja, l’esport, gastronomia, música,teatre, cine i literatura.

Barbaria es centra en les temàtiques socials, els conflictes internacionals, la història, filosofia, ètica, fotografía i cultura d’autor.