El centre d’interpretació Torre Sant Vicent de Benicàssim ja és una realitat

País del Mar
Publicat en Desembre 02, 2018, 5:29 pm
42 secs

Benicàssim va obrir el centre d’interpretació Torre Sant Vicent.

Amb la inauguració es conclou el projecte de restauració i posada en valor de la fortificació. L’espai, obert al públic desde ahir, compta amb aplicacions tecnològiques, visites guiades, àudio guies, panells i continguts audiovisuals.

El projecte de restauració, aíxí com la potenciació del edifici com a element de promoció turística i difusió del patrimoni local, ha costat prop dels 100.000 euros, dels quals 68.710 euros han correspost a l’administració provincial i la resta al consistori de Benicàssim.
En el acte d’inauguració, el president de la Diputació Javier Moliner va incidir en la defensa del territori, un fet que busca procurar oportunitats per al futur.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès va recordar que el passat mes de maig es van presentar les obres de restauració de la fortificació i va remarcar que «des de llavors hem estat treballant perquè els ciutadans pogueren conèixer l’edifici i la seua història». Finalment, l’edil de Turisme, Elena Llobell va destacar que «hem intentat tant conservar la torre com engegar el contingut». Llobell va agrair el treball a «les 17 empreses que han fet que aquest projecte siga realitat».


Font: Levante Foto: Turismo Benicassim

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)