“No en volem cap” Nou single de Pleasant Dreams

País del Mar
Publicat en Novembre 03, 2018, 10:18 am
2 mins

  • “No en volem cap”, nova versió de tall popular i festiu de Pleasant Dreams
  • Els castellonencs Pleasant Dreams presenten el seu nou single “No en volem cap”
  • Pleasant Dreams publiquen “No en volem cap”, segon avanç del seu pròxim àlbum

Els castellonencs Pleasant Dreams tornen a revisar un tema molt arrelat a la “terreta”, esta vegada associat a les xarangues i les festes populars. Després de la reconeguda adaptació de la cançó tradicional La Panderola (2011), s’atreveixen ara amb No en volem cap (que no estiga borratxo), una cançó esta vegada vinculada als ambients populars més festius. A l’igual que l’anterior llançament Ja fa molt de temps, este nou single es publica en format videoclip a través de Youtube i plataformes digitals, i formarà part del seu nou àlbum TEMPS, previst per a 2019.
El resultat de No en volem cap poc té a veure amb la cançó que tots recordem. Amb un so molt cuidat que l’allunya del caràcter lúdic de l’original, en esta adaptació contrasta la combinació de veus i elements acústics amb una subtil seqüenciació electrònica i una bateria filtrada.

El single ha estat gravat i produït per Alejandro Tomás als estudis DeMarjal de Xilxes (Castelló) i el videoclip ha estat realitzat per Juan Vicent, de Lluerna Creació Audiovisual. El videoclip a més compta amb la col·laboració especial dels músics castellonencs Xavi Muñoz al contrabaix i Sergio Vinaixa a les congues.


Font, foto i video: Pleasant Dreams

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Un comentari de: “No en volem cap” Nou single de Pleasant Dreams

Envía un comentari

  • (No publicat)