Mozzarella en oli d’oliva verge extra

Laura Palacios
Publicat en Novembre 21, 2018, 7:10 am
2 mins

Ingredients:

1 paquet de perles de mozzarella
Espècies que més ens agraden
Dents d’all
Pell de llimó o taronja
Sal
Oli d’oliva verge extra de la millor qualitat possible


El que avui vos mostre, més que una recepta és un bàsic que ens pot servir per a el·laborar un altre plat. I és, al mateix temps, un dos en u, ja que farem servir el formatge o només l’oli impregnat de totes les herbes que us indique.

Preparació:

Traiem les boletes de mozzarella del seu envàs i les assequem molt bé amb un drap o paper de cuina absorbent.

En un recipient de cristall hermètic aboquem el formatge. Afegim les espècies del nostre gust. Jo sempre els pose: orenga, pebre mòlt, curri, pebre dolç, un coentet, uns claus d’olor, dues dents d’all senceres, sal i la pell d’un cítric.

Emplenem el recipient amb l’oli fins a cobrir les perles. Agitem l’envàs perquè es distribuïsca el contingut i deixem en la nevera.

L’endemà ja les podem consumir i aguanten perfectament tancades i en la nevera. Normalment quedarà oli en el recipient que sempre podreu tornar a reutilitzar amb més mozzarella o com a amaniment.

Jo les use per a entrepans, pizzes, torrades, amanides, etc.

Podeu vore aquesta recepta en castellà al meu blog al següent enllaç: algo se cuece

Laura Palacios
Laura és llicenciada en Econòmiques però ni el seu treball ni el seu principal hobby tenen res a veure amb els seus estudis. Diu que cuina perquè li agrada menjar bé. D'aquesta afició va sorgir fa uns anys el seu blog: Algo se cuece. Ella ho considera una llibreta d'espiral, on deixa escrites, com un record agradable, les receptes que agraden a casa i que val la pena repetir. Totes les receptes les marida amb una cançó. D'ací el subtítol del blog: Gastroterapia musical. Com a bona mediterrània que és, hi ha alguna cosa que li apassiona més que cuinar: les jornades a la platja. Més informació al seu blog: https://algo-se-cuece.blogspot.com/

ARTICLE POSTERIOR

Coca de carabassa

Envía un comentari

  • (No publicat)