Manspreading de Abdelatif Hwidar guanya el Premi Vinaròs en curt

País del Mar
Publicat en Novembre 20, 2018, 3:58 pm
54 secs

Abdelatif Hwidar guanya el premi Vinaròs en curt amb «Manspreading»

El director de Ceuta s’alça amb el guardó amb un curtmetratge sobre el micromasclisme.

El director de Ceuta, Abdelatif Hwidar ha sigut el guanyador del premi Vinaròs en curt Felip Osanz 2018 amb el seu curtmetratge «Manspreading». Hwidar va rebre el premi vinculat al Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs aquest passat dissabte en l’auditori Carles Santos de la Casa Membrillera. Un premi al que opten curtmetratges vinculats amb Vinaròs i al que en aquesta edició es van presentar 16 curts.

El curtmetratge guanyador tracta sobre el micromasclisme d’aquells passatgers que ocupen seients adjacents en asseure’s amb les cames obertes. La vinculació amb Vinaròs del curt guanyador ve de la mà del vinarocense Arturo Salom Pereda, que és el responsable de so de la cinta guanyadora.

Salom ha participat anteriorment en altres produccions cinematogràfiques, en l’àrea de so, entre elles la que va ser candidata a l’Oscar «Neruda», el rodatge del qual es va dur a terme a Xile.

En l’acte de lliurament van estar presents el regidor de Cultura, Marc Albella,i el president de la Fundació Caixa Vinaròs, Manolo Molins, així com Hwidar i Salom. En l’acte es va projectar el curtmetratge guanyador, així com el finalista, «PuntOmega» de Juan Francisco Andrés Ferrer.


Font: Diari Levante Foto: Google

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)