‘Fungus’, la nova novel·la d’Albert Sánchez Piñol

País del Mar
Publicat en Novembre 13, 2018, 12:16 pm
46 secs

Encara que l’editorial “La Campana” no ha desvetlat gran cosa, la nova novel.la d’Albert Sánchez Piñol, ha continuat amb l’esperit i el registre de “La Pell freda”.

“Fungus” es publicarà el 23 de novembre i de moment s’ha presentat per xarxes socials i una presentació a llibreters, la coberta i part de l’argument. El nou llibre de l’autor de “Victus” i “Vae Victus” comptarà amb il.lustracions de Quim Hereu.

La monstruositat del Poder i les seues relacions

El poder, les relacions amb el poder i la monstruositat del poder centra bona part de l’argument de la novel·la ‘Fungus’.

A l’any 1888 als Pirineus occidentals, un militant anarquista, anomenat Ric-Ric, arriba a una petita, remota i oblidada vall pirinenca tot fugint de la policia. Allà coneixerà el cap dels contrabandistes, en Cassian, i la mestra de l’escola, la Mailís, una dona que no combrega amb la mentalitat conservadora dels habitants de la vall.

Però tot canvia quan en Ric-Ric, accidentalment, desperta unes criatures extraordinàries, sobrehumanes, que alguns associen amb els menairons de les llegendes locals.
En Ric-Ric pretén convertir els monstres en un instrument que faci realitat la revolució àcrata, l’«Ideal».


Font: L’illa dels Llibres  Foto: Twitter

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)