Declaren set noves reserves naturals fluvials a Mallorca i dues a Menorca i Eivissa

País del Mar
Publicat en Novembre 16, 2018, 1:33 pm
23 secs

El Consell Nacional de l’Aigua ha incorporat en el seu pla hidrològic set reserves naturals fluvials a Mallorca, una a Menorca i una altra a Eivissa, segons el grup Ecologistes en Acció.
Les reserves fluvials incorporades en Balears són: Lluc Paréis, Biniaraix, Comafreda, Massanella, Matzoc, Ternelles i Mortitx, de Mallorca; Binimel-là de Menorca, i Sant Josep d’Eivissa. Balears no comptava fins ara amb cap curs d’aigua protegit sota aquesta figura de conservació, i era al costat de les Illes Canàries, els únics territoris de l’Estat sense reserves naturals fluvials, explica l’organització.

Al maig de 2016, Ecologistes en Acció, va realitzar un treball d’estudi de diverses masses d’aigua a Mallorca. El resultat d’aqueix estudi va ser una proposta de cinc barrancs que reunien les condicions necessàries de naturalitat i absència de “intervencions humanes significatives”.

La proposta va ser presentada davant la Direcció general de Recursos Hídrics de la conselleria de Medi ambient i Agricultura de Balears.


Font: Diario de Mallorca Foto:

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)