Cinc municipis de les illes Balears, s’estrenen com a Ciutats Amigues de la Infància

País del Mar
Publicat en Novembre 06, 2018, 2:50 pm
2 mins

La vuitena edició dels Reconeixements Ciutats Amigues de la Infància han atorgat el segell a 114 governs locals i 80 més han vist renovats el seu compromís. De les noves poblacions, els municipis de Calvià, Felanitx, Inca, Manacor i Palma s’estrenen com a Ciutats Amigues de la Infància.

Per altra banda, el Consell Insular de Formentera, Maó, Santanyí i Eivissa han aconseguit la renovació per a quatre anys més. El seu objectiu serà continuar treballant per garantir i promocionar els drets de la infància en el marc d’actuació local.

Així mateix, durant la reunió de la secretaria permanent del programa (formada pel ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, l’Institut Universitari de Necessitats i Drets de la Infància i l’Adolescència –IUNDIA– i l’Unicef Comitè Espanyol) es va concloure que 25 projectes rebran els reconeixements corresponents com a guanyadors del IX Certamen de Bones Pràctiques en Drets d’Infància i Política Municipal.

Amb aquests reconeixements creix la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància de 170 a 278 governs locals en tot el territori espanyol, és a dir que, a partir d’avui, més d’un 40% dels xiquets, xiquetes i adolescents d’Espanya viuen en localitats en què els governs locals es comprometen, dins la seva gestió, a posar els drets de la infància al centre de la seva activitat pública.


Font: Criatures Foto: Edi Libedinsky on Unsplash

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)