Albiren un tauró balena en aigües de la Palma

País del Mar
Publicat en Novembre 12, 2018, 9:21 am
54 secs

La casa de busseig Duikhuis va immortalitzar les imatges del peix més gran del món, que va gaudir de la zona de les Cabres

Dijous passat 8 de novembre, membres de la casa de busseig ‘Duikhuis‘ van albirar un enorme tauró balena en l’illa de la Palma; més concretament en la zona de les Cabres.

Aquest episodi, en aquesta època de l’any, recorda a l’exemplar de tauró balena que el dia 3 de novembre de 2017 van poder gaudir els bussejadors de l’associació Illa Blava, encara que aqueixa vegada va succeir en la zona de Fuencaliente, també en l’Illa Bonica.

Un gegant del mar


El tauró balena (Rhincodon typus), el peix existent més gran dels oceans amb exemplars que poden aconseguir els 12 metres de longitud, habita en aigües càlides tropicals. Es creu que està en la Terra des de fa 70 milions d’anys.
Alguns passen per Canàries en les seues rutes migratòries encara que molt rares vegades tan prop del litoral illenc. S’alimenta principalment de plàncton i, igual que el segon peix més gran del planeta, el tauró pelegrí, ho fa per filtració.
Per a menjar, obri de bat a bat les seues enormes mandíbules i absorbeix tot el que està a prop. Després tanca la boca, expulsant i filtrant l’aigua per les brànquies.


Font: La Opinión  Foto: Wikipedia

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Un comentari de: Albiren un tauró balena en aigües de la Palma

Envía un comentari

  • (No publicat)