“Será nuestro secreto” de Dionisia Films, s’emporta el Premi Especial del Jurat a Alexandria (Egipte)

País del Mar
Publicat en Octubre 15, 2018, 2:16 pm
2 mins

La productora de Vila-real va rebre la grata notícia en guanyar recentment el Premi Especial del Jurat al Millor Curtmetratge del 34 Alexandria Mediterranean Countries Film Festival, d’Alexandria (Egipte).

El premi té un enorme mèrit, encara més tenint en compte la gran quantitat de treballs presentats en la secció Oficial del festival, que compleix la seua 34 edició i se situa com un referent internacional de primer nivell.

El curtmetratge té una extraordinària trajectòria nacional i internacional

Ha estat seleccionat en 18 festivals (alguns tan importants com els de Zamora, Puigcerdà, Daroca, Bilbao, Valladolid, Alfàs del Pi, Almeria, Bogotà, Benevento, La Paz o Chefchaouen), i ha estat guanyadora de premis com el de millor Guió en el FESCILA 2017Festival de Cinema de l’Almunia de Doña Godina (Saragossa) i l’Esment Especial del Jurat Jove en la Setmana de Cinema de Medina del Campo 2018.

Amb guió i direcció de Sergi González, el curtmetratge ens convida a reflexionar sobre com seria aquest món si ens fixàrem en els conflictes amb els quals convivim diàriament i ens proposàrem solucionar-los.

SINOPSI

És Nadal. El cor del col·legi de Martina visita la residència d’ancians per a cantar nadales. Martina reconeix a la seua àvia entre els residents. Tot normal, llevat que la seua àvia va morir fa tres anys.

Com bé va dir José Manuel González de la Costa: “Será nuestro secreto” llança el dard de recapacitar sobre l’oblit al qual es veuen sotmesos els nostres majors, i tots els conflictes invisibles que deliberadament ens esforcem a oblidar.


Font: Levante – Levante Foto: Facebook “Será nuestro secreto”

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)