Posidònia, el festival exclusiu en què el públic desconeix el cartell de grups

País del Mar
Publicat en Octubre 23, 2018, 10:02 am
2 mins

Posidònia, el festival gourmet per a només 300 espectadors que no saben quins grups van a veure

Posidònia és un festival de música atípic. El reduït públic, 300 espectadors és el contingent màxim, compra les entrades sense saber qui tocarà. El cartell de grups es desvetlla en el moment en què pugen a l’escenari. La sorpresa és el principal factor del festival.

Formentera acull així el  SON Estrella Galícia Posidónia. Un festival on l’entrada costa 200 euros.

El festival també ofereix altres al·licients com una menjada gourmet i un paratge idíl·lic. El divendres 12 d’octubre va arrencar el festival en Pilar de la Mola (Formentera).
El primer grup va ser Jungle By Night, compost per nou holandesos vinguts d’Amsterdam amb música afrobeat, psicodèlia i jazz. Portant el vent i el teclat a una inauguració a la qual va continuar Papaya, que va arrossegar el públic a un estat d’alegria amb els seus baixos melòdics i bases electròniques vuitanteres. Després el va seguir Noah Slee, la promesa del Neo Soul, que va portar un aire de modernitat a la nit. La festa seguia i seguia, fins que va aparèixer un element inesperat. Una piscina, on va tenir lloc el concert del duo de psicocumbia Esteban i Manuel. Envoltats d’un paratge protegit, els assistents es van acomiadar del festival amb la sensació d’haver presenciat una trobada fortuïta amb la música. Un festival gourmet aparegut del no-res a la meitat de la nit que deixarà una petjada inesborrable en els 300 privilegiats i privilegiades que allí es van citar.

El festival tindrà com a objectiu solidari col·laborar amb el “Save Posidònia Project”, pla pioner en el Mediterrani occidental que persegueix conservar la planta marina Posidònia Oceànica i promocionar el turisme sostenible.


Font: DodmagazineLa Vanguardia Foto: Estrella Galicia

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)