“Ja fa molt de temps” el nou single de Pleasant Dreams

País del Mar
Publicat en Octubre 13, 2018, 8:23 am
2 mins

  • “Ja fa molt de temps”, avançament del nou àlbum de Pleasant Dreams
  • Els castellonencs Pleasant Dreams presenten el seu nou single “Ja fa molt de temps”
Els castellonencs Pleasant Dreams tornen a l’escena musical amb nou senzill i amb canvi de registre dins del seu indie-folk característic. Després de la versió aqústica de  La noche de San Juan (2013), Ja fa molt de temps és el primer lliurament d’altres que el seguiran en format videoclip mitjançant Youtube i plataformes digitals. Cadascun d’aquests nous llançaments formaran part del seu proper àlbum TEMPS, previst per a 2019. Durant aquest temps d’espera, Juanjo Clausell i Pere Mendo han fet una recerca d’una nova sonoritat per al grup, dotant a les seues cançons d’arranjaments electrònics, apropant-se a altres estils musicals i reforçant la seua identitat territorial emprant el valencià en totes les lletres.     Ja fa molt de temps és una cançó amb una melodia alegre que evoca al ball i a l’ambient festiu. En ella queda patent la conexió geogràfica i les arrels del grup amb la província de Castelló, fent menció a les festes populars i a costums típiques com “eixir a la fresca”. El single ha estat gravat i produït per Alejandro Tomás als estudis DeMarjal Produccions Musicals i per al videoclip el grup ha confiat de nou en el realitzador Joaquín Gil de la productora DeMarjal, en col·laboració amb Lluerna Creació Audiovisual.
País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Un comentari de: “Ja fa molt de temps” el nou single de Pleasant Dreams

Envía un comentari

  • (No publicat)