Finalitza el rodatge de la major producció televisiva rodada a València

País del Mar
Publicat en Octubre 04, 2018, 9:01 am
3 mins

L’enregistrament del remake de “Miracle Tunes” ha batut tots els rècords. En el rodatge del remake de la sèrie japonesa que s’ha rodat a València durant els últims mesos han participat més de 150 tècnics espanyols, 30 tècnics italians, 70 actors i més de 650 figurants que han treballat durant més de dos mesos de preparació i 17 setmanes d’enregistrament.

Divendres passat va finalitzar el rodatge d’una singular sèrie que explica la història d’un grup de música que combat el mal mitjançant l’energia positiva que transmeten a través de la música i els seus balls.
Una mescla de manga japonés amb coreografies, músiques enganxoses i una acurada producció van ser la fórmula de l’èxit que va portar la versió japonesa a ser un referent infantil en altres països asiàtics.

Miracle Tunes s’ha rodat en les instal·lacions de la Fira de Mostres de València, on s’han construït els decorats en una nau de 2000 metres quadrats, i en diverses localitats de la província com Burjassot, Manises, Benissanó, Loriguilla, L’Eliana, Port de Sagunt o en espais de la mateixa capital del Túria, com el Parc de Capçalera o el Bioparc.

Un rodatge multitudinari

En l’enregistrament, hi van participar més de 150 tècnics espanyols, 30 tècnics italians, 70 actors i més de 650 figurants que han treballat durant més de dos mesos de preparació i 17 setmanes d’enregistrament, la qual cosa ha convertit aquest projecte en la major producció televisiva que s’ha rodat al País Valencià. Aquest projecte ha invertit més de 3.000.0000 euros en el rodatge, i ha permès posicionar de nou el sector audiovisual valencià en el punt de mira de les grans produccions internacionals.

Durant aquest període de temps, s’han gravat dues temporades i un total de 51 capítols, i hi han participat grans noms internacionals com la famosa presentadora Michelle Hunziker, el còmic Angelo Pintus o l’adreça creativa de Roberto Cenci.

Miracle Tunes s’estrenarà el pròxim 13 d’octubre de manera simultània a Espanya i Itàlia, a través de Boing TV, i aquest diumenge 7 d’octubre es realitzarà una première internacional en els històrics Odeon Cinema de Milà a Itàlia.

À Punt està negociant la seua transmissió en valencià

Regne Unit, Portugal, França, i altres països estan negociant la futura emissió de la sèrie. A més, atesa la gran empremta valenciana del projecte, À Punt també s’ha sumat a les televisions que podrien emetre-la, amb el requisit de doblar-la al valencià.

Miracle Tunes és una producció de Mediaset Itàlia, juntament amb ShowLab (Itàlia), Kamca Group (Suïssa) i Portocabo (Galícia), i s’ha gravat a València de la mà de la productora Mediterranea Media Entertainment.


Font: Panoramaaudiovisual Foto: Pixabay

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

4 Comments de: Finalitza el rodatge de la major producció televisiva rodada a València

Envía un comentari

  • (No publicat)