El Quasimoto Surf’s Up Invitational es va acomiadar aquest cap de setmana amb tots els honors

País del Mar
Publicat en Octubre 17, 2018, 1:49 pm
4 mins

Després de la seua setena edició, les expectatives s’han tornat a complir en el Quasimoto Surf’s Up Invitational, i, encara que no es tracta d’un festival de grans dimensions ni pensat per a la gran massa, podem asegurar que estem davant d’un un referent dins de la cultura surf clàssica actual.

 


Amb un esperit de creixement calculat, com sempre han deixat establit els seus organitzadors, any rere any, el submón del Quasimoto s’ha erigit com una cita per als amants del surf que se citen en la platja d’Arenal i al voltant del Club de Surf Borriana i el Pilón.

 


El Grup de Amics del club surf Burriana juntament amb Pepe Birra, i el comissari i artista José Carlos de La Torre (artinwreck), van vore com es complía amb l’objectiu inicial, després d’haver assolit les 300 inscripcions prèvies.
El Quasimoto va oferir des de dijous passat, en el qual es va obrir el càmping, les primeres projeccions i xarrades sobre Classic Style, amb títols tan notables com “La simbologia Nazi en els surfers dels 60’s” “Search for Surf” (1964) + “Surf Nazis Must Die” (1987) + “Free Jazz Vein” (2017).
El divendres es va anar escalfant el festival amb l’Open Logging Single Fin+ Invitational Loggers Exhibition. La sessió continuà a càrrec de Luan Lennon Personal Trainer, mentre que al migdia s’inaugurava el Mercat ambulant Surf, així com l’expo Quasimoto “Nikonos The Exhibition” i les sessions de DJ Lucca Ceruti & Emilio Cijamon Dj.

 


A la vesprada continuaren les projeccions Classic Style “High on a cool wave” (1976) + “Forbidden Trim” (2017) i el Hotdoggins long skate contest.

Ja a la vesprada-nit arribava el primer concert amb Rockaways, i tancaven la nit Llobarros i la sessió de Dj Coke Makaha/Joan Nuuhiwa, en una primera jornada completa de Quasimoto que rebia el ple de públic en cada actuació o activitat de la seua programació.

A primera hora del dissabte, el surf lliure + invitational loggers exhibition + testeig de taules donà pas a una serie de groms expression session per a continuar cap a les 12h del matí amb una de les cites més esperades del dia.

 

Foto d’Òscar Simó

 


Començant amb la música en la platja de Five Fingers with Parasol, la Surf & Beer Expression Session, arribava una festa de cervesa i disfresses que animaren a propis i estranys. Després de la paella popular, la vesprada s’iniciava amb els tallers i activitats per als més xicotets i xicotetes a càrrec de Sandra Moncusí i Bili Defusta Surfboards (Groms Expression Session).

 

Després, la projecció del documental “It’s Not Only About Waves”  precedien la xarrada amb el Maestro Kepa i el lliurament de Premis i del Gran Sorteig Quasimoto. Més tard, es van succeir les actuacions dels Altragos i de King Kempes amb membres de Corones i A-Phonics, i la posterior sessió de Dj Diego RJ des del Sótano de Radio 3, tancant una setena edició que confirma la capacitat de Borriana per a celebrar esdeveniments de talla.
Capacitat encara més reafirmada després de la batuda de neteja de la platja de l’Arenal del diumenge, en la qual es van presentar la gran majoria d’assistents al festival per a realitzar una labor que demostra la plena conscienciació mediambiental del Quasimoto.


Font: El periodic Fotos: País del Mar – Facebook Quasimoto

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)