Eivissa, dins de la xarxa de destinacions turístiques intel·ligents

País del Mar
Publicat en Octubre 12, 2018, 4:03 pm
37 secs

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, va signar el dimecres davant la ministra de Turisme, Reyes Maroto, l’adhesió de l’illa a la Xarxa Destinacions Turístiques Intel·ligents.

En Balears, el Consell d’Eivissa i l’Ajuntament de Calvià rebran 10 milions d’euros destinats a impulsar el seu desenvolupament tecnològic.

El Consell d’Eivissa rebrà un total de 5.990.601,54 euros per ‘Eivissa, Turisme Intel·ligent i Sostenible‘, una iniciativa que té com a objecte millorar els serveis d’informació turística, seguretat i medi ambient, així com reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera mitjançant un major ús del transport públic que redundarà en qualitat de vida per al turista i ciutadà.

Entre les actuacions previstes en el marc de la iniciativa, destaquen la implantació d’una plataforma de gestió integral, d’un ecosistema d’aplicacions i d’infraestructura de telecomunicacions, així com el desplegament d’una xarxa de sensors i fonts de dades.

També s’instal·larà un sistema de monitoratge de la qualitat de l’aigua del mar, amb sensors en platges de l’illa, i es crearà una aplicació turística amb informació sobre platges o edificis singulars, segons va informar la institució insular.


Font: Diario de Ibiza Foto: Pixabay

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)