On ajuntar a l’octubre esports i posidònia amb estil Zen?

País del Mar
Publicat en Setembre 18, 2018, 8:50 am
2 mins

 

La resposta no és una altra que a Formentera

La conselleria de Turisme de Formentera ha llançat la campanya promocional “Descobreix Formentera a l’octubre”, en la qual els turistes que decidisquen visitar l’illa durant aqueix mes podran benificiar-se de promocions i descomptes exclusius en allotjaments, transport marítim, lloguers de vehicles i activitats de turisme actiu. Es pot consultar el llistat d’empreses adherides a la campanya en la web www.formentera.es.

Formentera Zen, posidònia i esports del 12 al 14 d’octubre

A la campanya, se li afig que els dies 12, 13 i 14 del mes d’octubre se celebrarà el Formentera Zen, un esdeveniment dedicat a la salut, el benestar físic i emocional en un entorn excepcional. A més, aquest mes permet el silenci i la calma suficients com per a exercitar-se en disciplines com el ioga, el ‘pilates‘ o el mindfulness, explica el Consell en una nota.

Per als que encara no estiguen convençuts de visitar Formentera a l’octubre, està prevista la celebració d’un Fòrum sobre la posidònia que tindrà lloc el 19 d’octubre, on es debatran temes sobre sostenibilitat, turisme i medi ambient, i en el qual participaran biòlegs i ONGs. El projecte d’apadrinament continuarà en marxa fins a maig de 2019 en la pàgina web www.saveposidoniaproject.org . També està programada ‘La volta a peu‘, entre els dies 11 i 14, i la volta cicloturista, entre el 26 i 28 d’octubre. Al seu torn, la trenta-setena Volta en Windsurf serà el dia 16 d’octubre.


Font: Diari de Ibiza Foto: Youtube

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)