La residència d’artistes Ses Dotze Naus d’Eivissa compleix dos anys

País del Mar
Publicat en Setembre 02, 2018, 1:31 pm
3 mins

 

Iniciatives com la residència d’artistes Ses Dotze Naus són un valor a l’alça per a l’art i el pensament. Una forma de connectar i crear, lligades a la inspiració i l’intercanvi de coneixement que va tenir com a fundadors en 2016 a Ángeles Ferragut i Simon Southwood, i que compten amb Fernando Gómez de la Costa com a assessor en arts visuals.

Instal.lació d’Ian Monroe – Ses Dotze Naus 2016

 

La residència de creadors contemporanis acaba d’anunciar l’edició 2018 sota el títol “The Moving Idea”, en la qual reunirà un total de 12 artistes i pensadors de 7 països diferents d’àrees com la pintura, l’escultura, la fotografia, la filosofia, la fotografia, la multimèdia, la instal·lació o la performance, entre altres, en el període del 3 al 23 de setembre.
Durant l’estada, cada creador centrarà la seua producció artística a Eivissa, promovent la col·laboració i l’intercanvi entre tots ells.

 

Al seu torn, Ses Dotze Naus desenvoluparà en paral·lel un programa específic de xarrades i tallers en els quals participaran tant artistes com agents culturals d’Eivissa o d’altres països. Finalitzant el dia 22 de setembre, la residència presentarà el resultat dels creadors com a fermall final de l’edició a totes aquelles persones que ho desitgen.

 

Els 4 pilars de Ses Dotze Naus

INSPIRACIÓ
Proporcionar un lloc per a artistes i pensadors de diverses disciplines per a investigar, desenvolupar projectes i intercanviar idees.

COMPROMÍS
Desenvolupar una plataforma per a artistes i agents culturals de nivell internacional per a involucrar-se amb les comunitats i exposar-les a noves idees i perspectives.

DESENVOLUPAMENT
Fomentar les col·laboracions amb artistes, artesans i agents culturals locals, i recolzar el desenvolupament de la infraestructura per a la producció d’art en l’illa.

EDUCACIÓ
Motivar la població, amb èmfasi en xiquets i joves, a explorar, participar i aprendre de les arts.

 

Qui està darrere de Ses Dotze Naus

Ángeles es va criar a Eivissa i treballa entre Londres i Espanya com a productora creativa en les arts. El seu treball ha inclòs la producció de cinema, teatre, fotografia i educació artística. Va estudiar interpretació i direcció d’escena a Madrid, i té un màster en producció de cinema per la New York Film Academy.

Simon és un financer corporatiu resident a Londres. Nascut a Sud-àfrica, té un grau en Matemàtiques Pures i Filosofia de la Universitat de Ciutat del Cap. Ha treballat en diversos sectors, i en l’actualitat és el director financer d’una empresa que es dedica als llibres antics i gravats moderns i contemporanis

Ses Dotze Naus from Ses Dotze Naus on Vimeo.


Font:Nou DiariSesNaus Fotos: Vimeo

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)