Confirmada la quarta edició del EMAC de Borriana per als dies 15, 16 i 17 de febrer de 2019

País del Mar
Publicat en Setembre 14, 2018, 7:35 pm
48 secs

Aquest matí s’han presentat les dates de la  edició del Emac. que se celebrarà entre els dies 15 i 17 de febrer, centrant la programació una vegada més en el CMC La Mercè de Borriana.
L’organització del Emac ja treballa conjuntament amb la Regidoria de Cultura per oferir una quarta edició plena d’activitats, art i música de primer nivell.
Recordem que Emac conjuga fira d’art i programació musical tant concert com sessions de dj’s en tres dies realment intensos. D’aquesta manera, l’organització asegura que l’esdeveniment artístic i musical tornarà a comptar amb tota la seva essènsia i mescla d’arts amb alguna sorpresa incorporada.
Com ja va succeir en l’anterior edició, a mitjans de novembre es desvetllarà el cartell complet de la part musical, mentre, l’organització treballa en la confecció del cartell, i de la programaciò d’art i activitats que anirà lligada als concerts.

Fira d’Art del EMAC

Per participar en el Emac.art, en la fira d’art, s’obrirà convocatoria pública el proper 18 de setembre i serà necessari enviar un mail a borrianaemac@gmail.com amb un dossier de l’artista i la proposta expositiva, el termini per enviar sol.licituds es tancarà el dia 9 de novembre.


Font i foto: EMAC

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Un comentari de: Confirmada la quarta edició del EMAC de Borriana per als dies 15, 16 i 17 de febrer de 2019

Envía un comentari

  • (No publicat)