La Nít dels íbers torna a La Vall d’Uixó

País del Mar
Publicat en Agost 22, 2018, 3:50 pm
32 secs

 

El proper 25 d’agost, l’Ajuntament de La Vall d’Uixó tancarà la programació estival de rutes nocturnes “Nits d’històries i historietes” amb l’activitat “Nit dels íbers, el poblat a la lluna del llampec”.

La visita al poblat íber serà gratuïta, però requereix inscripció prèvia en la Tourist Info o en el telèfon 964 660785.

 

Nit d’astronomia i exposició d’art

Els visitants seran guiats pel tècnic José Enrique Puchol i l’arqueòloga Ana Viciach. La mateixa nit, un grup d’astrònoms instal·larà telescopis i aparells per a observar els estels i la lluna plena i, en el Centre Cultural Sagrada Família, situat al costat del poblat íber, també es podrà contemplar l’exposició “Paisatges valencians” cedida per l’Agència Valenciana de Turisme.

El poblat íber és un recinte arqueològic de gran importància històrica i turística” segons afirma Higini Daniel, regidor de turisme.

Per la seua banda, la Generalitat ha destinat més de 50.000 euros per a realitzar una nova excavació i seguir investigant sobre com vivien els nostres avantpassats.

Font: Castellón Información –  Fotos: David Lluch Almenar

País del Mar
País del Mar és el nom editorial de les magazines: BIONAUTES, NEMO, POSIDONIA i BARBARIA. Comença a editar l'1 d'agost de 2018.

Envía un comentari

  • (No publicat)